Igor Wijnants

Igor naar de waterpolo academie in Eindhoven

Igor Wijnands (2005) volgt sinds 2017 de opleiding tot topsporter bij het RTC waterpolo in Den Haag. Hij heeft zich dermate ontwikkeld dat hij is opgevallen bij de bondscoaches. Een mooi resultaat van het consequent volgen van het RTC programma, dit in combinatie met Igor’s motivatie.

Igor krijgt daarom binnenkort een officiële uitnodiging vanuit de KNZB om kennis te maken met de waterpolo academie in Eindhoven. De waterpolo Academie is de fulltime opleiding voor spelers en speelsters die in de leeftijd 16 tot 20 jaar de sprong willen maken om internationaal topspeler te worden. Onder verantwoordelijkheid van de hoofdcoaches mannen en vrouwen worden talentvolle spelers en speelsters uitgenodigd om deel te nemen aan het programma van de waterpolo academie (WPA). In het programma wordt studie, wonen en trainen optimaal gecombineerd. Verhuizen naar de WPA en wonen, studeren en trainen binnen één setting is de kracht van de academie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij gebruiken cookies op deze website om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Voor meer info zie onze  Privacy Policy