KNZB Testprotocol Waterpolo

RTC testen in september

Op 13 september start het RTC programma op om de waterpolo talenten verder op te leiden. Op donderdag 23 september en vrijdag 24 september zullen de sporters getest worden op de trainingslocatie van het RTC. Ook niet RTC sporters kunnen zich hiervoor aanmelden.

De KNZB+ groepen worden geformeerd op basis van testresultaten, getoonde ontwikkeling, observaties en oordeel RTC coaches en (eerdere) observaties bondscoaches. RTC’s hebben net als vorig jaar een centrale rol in de start van het KNZB+ programma met het decentraal testen. In deze bijlage vind je het testprotocol.

  • Alle RTC sporters uit de jaargangen 2005 t/m 2009 nemen deel aan de testen in het RTC.
  • Sporters die niet bij een RTC trainen kunnen tot 8 september voorgedragen worden door hun clubcoach via: https://www.formdesk.com/knzb/knzbplus_WP_voordracht
    Na deze voordracht nemen ze deel aan de test bij het RTC. Hiervoor worden de voorgedragen sporters door het RTC uitgenodigd. Deze sporters betalen een eigen bijdrage van 25 euro.
  • Sporters die deel hebben uitgemaakt van de nationale selectie 2021 zijn direct geplaatst voor het KNZB+ programma. Zij nemen ook deel aan de testen bij het RTC.

Voor vragen en meer informatie stuur je een email naar info@rtc-waterpolo-den-haag.nl

Foto’s van dit evenement kun je vinden in de RTC foto galerij

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij gebruiken cookies op deze website om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Voor meer info zie onze  Privacy Policy