Eric Noordegraaf

Eric Noordegraaf

Eric Noordegraaf heeft in 2004 het eerste Waterpolo Opleidingscentrum (WOC) opgericht om junioren in de gelegenheid te stellen zich te ontwikkelen als topatleet. Het trainingsprogramma heeft hij uitgebreid met mentale trainingen, voedingslessen, fysieke trainingen en individuele begeleiding. Deze trainingen vormen ook nu de basis voor het RTC-programma in Nederland en van die in Den Haag in het bijzonder.
Eric nam deel aan de Olympische Spelen van 1980 en 1984 in het waterpolo. Hij speelde in totaal 276 interlands in de periode 1977-1987 en werd 11 keer landskampioen met AZC als speler en 4 keer als hoofdtrainer. Tot op heden is Eric nog steeds werkzaam binnen het waterpolo en met name actief op het gebied van talentherkenning en talentontwikkeling. Zo is hij hoofdtrainer van het Regionaal Training Centrum waterpolo in Den Haag (RTC Den Haag), sporttechnisch coördinator van de Regio West en verzorgt hij cursussen voor Waterpolo Trainer.

Wij gebruiken cookies op deze website om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Voor meer info zie onze  Privacy Policy