NL onder 15 jaar Podgorica 2023 EJK

KNZB+ programma

Het KNZB+ seizoen waterpolo heeft kunnen plaatsvinden zoals gepland en is afgesloten met het KNZB regio+ toernooi in Zwolle.
Nu de toernooien en vakanties in volle gang zijn richten we ons vizier op het komende seizoen. In seizoen 2023-2024 gaan wij weer van start met het KNZB+ programma waterpolo.

Jaargangen 2008 tm 2011 :
Speelsters en/of spelers met (inter)nationale potentie, ambitie en doorzettingsvermogen in de jaargangen 2008, 2009, 2010 en 2011? , laat je dan voordragen door jouw vereniging uiterlijk 15 september 2023.
Dit kan via https://fd7.formdesk.com/knzb/knzbplus_WP_voordracht
Ook sporters die vorig jaar hebben deelgenomen, graag weer opnieuw aanmelden via de club. Dit omdat we niet weten of er wijzigingen zijn in de situatie van de betreffende sporters.

RTC sporters worden ook voorgedragen door de clubcoach. Dit gaat niet automatisch via het RTC.
Alle voordrachten worden met het RTC gedeeld, zodat het RTC een kennismakingsprogramma kan aanbieden aan KNZB+ sporters. Dit doen omdat we van mening zijn dat het RTC programma een goede aanvulling biedt op het verenigingsprogramma. Ook de testen vinden daar plaats voor de herfstvakantie. Na de herfstvakantie gaat het KNZB+ programma van start op de woensdagmiddag en eventueel vrijdagmiddag (afhankelijk van het aantal voordrachten).

Meer informatie over het KNZB+ programma 2023-2024 kan je vinden op onze website.

Oudere jaargangen :
Voor sporters uit oudere jaargangen is er geen KNZB+ programma. Zij-instroom is wel mogelijk in deze periode oktober tot december. Sporters met potentie, die zich boven verwachting ontwikkelen? Laat dan je clubcoach contact opnemen met Zeno Reuten (zeno.reuten@knzb.nl) om de ontwikkeling van de sporter te bespreken. Doe dit bij voorkeur aan het begin van het seizoen, dan kijken we gezamenlijk wat de mogelijkheden zijn.

Fijne sportzomer en we kijken uit naar jullie voordrachten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij gebruiken cookies op deze website om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Voor meer info zie onze  Privacy Policy