Max Vercouteren en Levi Konings

Van RTC naar WPA

Max Vercouteren en Levi Konings vervolgen komend seizoen hun opleiding waterpolo bij de Waterpolo Academie in Eindhoven (WPA). Max en Levi hebben een aantal jaren hun opleiding tot topsporter bij het regionaal trainingscentrum (RTC) in Den Haag gevolgd. in combinatie met hun topsport talent school.
Vanuit deze topsport talent scholen krijgen sporters de gelegenheid om in de ochtend te trainen en hierna naar school te gaan om hun lessen te volgen. Op deze manier kunnen ze naast hun trainingen bij de vereniging, een optimaal trainings programma volgen.
Per volgend seizoen gaan Max en Levi dus verkassen naar Eindhoven om gedurende de week, school en trainingen in afstemming te volgen.
De Waterpolo Academy is het KNZB opleidingsprogramma voor spelers en speelsters die de potentie hebben binnen vier jaar dat Nationale A of B selectie te bereiken. Deze sporters trainen binnen de Waterpolo Academy in een fulltime programma onder leiding van een fulltime, deskundige en professionele coach.

Veel succes verder Max en Levi in jullie verdere ontwikkeling!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij gebruiken cookies op deze website om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Voor meer info zie onze  Privacy Policy